Sve nase cincile su nasi ljubimci i zive s nama u kuci. S obzirom da puno vremena, truda i ljubavi ulazemo u nase ljubimce imamo par uvjeta za buduce vlasnike.

Molimo procitajte uvjete do kraja.

1.Beba cincila mora biti sa majkom dva i pol mjeseca (9 do 11 tjedana) i tada su spremne za odlazak u novi dom.

2.Nove vlasnike zelimo upoznati osobno (ako su iz daljih gradova telefonom/mailom) kako bi bili sigurni da nase cile idu u dobre ruke.

3.Cile dajemo iskljucivo ako nece zivjeti same (bez drustva iste vrste). Ne dajemo cincile ni u koje uvjete koje ce ugroziti njihovo zdravlje. Znaci, mozete uzeti dvije cile odmah ili jednu ukoliko u svom domu vec imate cincilu. U paru mogu biti: cura-cura, decko-decko, te cura-decko pod uvjetom da je decko kastriran. Ukoliko vec imate decka ili curu kod kuce i zelite im nabaviti prijatelja/prijateljicu javite nam na e-mail.

Vazno: Cincile su zivotinje koje u svom prirodnom okruzenju zive u kolonijama i kao takve ni kao ljubimci ne mogu provesti zivot same. Nijedno drugo zivo bice ne moze nadomjestiti drustvo iste vrste. Cincila koja zivi sama pada u depresiju, gubi zainteresiranost za okolinu, lako se razboli i ima kraci zivotni vjek. (vidi temu Zvakanje Krzna)

4.Cijene cincila razlikuju se po bojama njihova krzna (tezini dobivanja same boje/spajanja gena) svuda u svijetu pa tako i kod nas. Cijene nasih cincila odredene su prema cijenama koje su sukladne onima uzgajivacnica u Austriji. Da bi rezervacija cincila bila potvrdena potrebno je ostaviti polog. U slucaju da kroz bilo koje razdoblje nakon rezervacije odustanete, polog ne vracamo. Ne odgovaramo za nikakve moguce probleme u danjem zivotu cincile od dana od kada napusti nas dom, ali smo uvjek tu za savjet i pomoc.

5.Svaka cincila koja odlazi u novi dom dobiti ce potvrdu o rodenju-rodoslovno stablo , skriptu sa osnovnim informacijama za zdrav zivot cincile, poklon vrecicu s hranom kojom je do tada hranjena , poslasticama, grickalicama. Po zelji vlasnika mozete dobiti cd sa fotografijama odrastanja cincile od dana rodenja do odlaska u novi dom, besplatno godisnje clanstvo za "The Chinchilla Club" i zdrastvenu potvdu ukoliko prelazite granicu,jer bez iste je necete moci prijeci(molimo da trzite unaprijed - barem 10 dana prije nego dodete po vase cile).

6.Nas uzgoj je uzgoj iz hobija sto znaci da je nas cilj uzgajati zdrave i kvalitetne cincile,ne depresivne cincile i predstavljati ih kao divne ljubimce, kao sto one jesu.U nasem uzgoju su cincile potekle od nagradivanih cincila na natjecanjima diljem Europe - hobi uzgaivacnica. Posto ne uzgajamo za kvanitetu, niti zaradu, nase cincile ne mogu nikako dobiti: farme cincila, pet shopovi (ducani gdje se prodaju ljubimci) , kucni stanceri i drugi preprodavaci.

7.Kada nas kontaktirate mailom, bilo bi dobro da se odmah u kratko predstavite (kako zivite - dali ste student, imate li obitelj, djecu, dali vec imate cincilu kod kuce (ili ste nekad imali), imate li ljubimce druge vrste, zasto mislite da su cincile dobri ljubimci za vas ili

tek razmisljate o mogucnosti da su cincile ljubimci za vas pa trebate savjet.) Nase cincile dajemo samo u sigurne ruke, ako kroz nase razgovore vidimo da mozda cincile nisu ljubimci za vas, objasnit cemo vam zasto. Bilo sto da vas zanima slobodno pitajte! U slucaju da ste mladji od 18 godina kod rezervacije i preuzimanja cincila trazit cemo da to s nama ucini jedan od vasih roditelja.

8.Molimo Vas OBAVEZNO procitajte sve podteme u temi "O cincilama" bez obzira na to da li do sada jeste ili niste bili vlasnik cincile.

9.Dostava je moguca besplatno ukoliko imamo poznanika koji putuje u smjeru buduceg vlasnika, a po cijeloj Hrvatskoj i Europi je moguca sa prijevozom za kucne ljubimce "Pets R Us" - kompletne troŇ°kove dostave placa buduci vlasnik.

10.Kontaktirajte nas na e-mail adresu ako imate bilo kakvih pitanja vezanih uz rezervacije, cijene, nova legla, itd.

Svi nas uvijek mozete kontaktirati oko bilo kakvih pitanja i savjeta, uvijek cemo rado pomoci.